Keçiboynuzu unu, keçiboynuzu (harnup) meyvesinden elde edilen glutensiz bir un çeşidini oluşturuyor. Baklagiller familyasının ağaçta yetişen türlerinden olan keçiboynuzu, olgunlaştığında toplanarak kurumaya bırakılıyor. Meyveler tamamen kuruyup koyu kahverengi bir görünüme ulaştığında, çekirdeklerinden ayrılarak un haline getiriliyor. Keçiboynuzu unu, meyvesinde bulunan doğal şeker bileşenleri sayesinde tatlılık seviyesi bakımından diğer pek çok undan ayrılıyor. Menşei: Türkiye
İçindekiler: Organik Keçiboynuzu Unu.
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ Organik Keçiboynuzu Unu Besin Değerleri 100 g için Enerji (kcal/kj) 367,9 / 1540 Yağ (g) 0,53 Doymuş Yağ (g) 0 Karbonhidrat (g) 86,49 Şekerler (g) 35,75 Lif (g) 40,7 Protein (g) 4,3 Tuz (g) 0
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.