Karbonatın Faydaları Nelerdir? Mide yanmasına iyi gelir. Vücuttaki ph değerinin dengede kalmasına yardımcı olur. Yemeklerden bir saat önce içilen karbonatlı su metabolizmayı hızlandırarak sindirim sisteminin daha hızlı bir şekilde çalışmasını sağlar. Vücudun yağ yakmasına yardımcı olur.
Karbonat Nasıl Kullanılır? Pişirme işlemlerinde mayalanma sürecini başlatmak amacıyla yaygın olarak karbonat kullanılır. Hamurun içindeki asidik bileşenlerle reaksiyona girerek; kek, ekmek ve benzeri hamur işi yiyeceklerin boşluklu yapısını oluşturan mevcut karbondioksidi açığa çıkarır.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.