Geleneksel yöntemlerle işlenmiş ve doğal biçimde paketlenmiştir.
Organik sertifikalı olup, coğrafi işaret tesciline sahiptir.
Malatya’ya özgü, en kaliteli kurutmalık kayısı çeşitlerinden seçilerek üretilmiştir. Kendine has aroma ve lezzetiyle öne çıkar.
Endüstriyel işlemlerden uzak; boyama, fırçalı yıkama gibi fabrikasyon süreçlerden geçmeden, özenle doğal yöntemlerle temizlenmiş ve hazırlanmış bir bahçe ürünüdür.
Lif bakımından zengin, A vitamini yönünden yüksek değere sahiptir.
Herhangi bir katkı maddesi içermez.
Doğaya duyarlı, bitki bazlı çevre dostu ambalajla sunulmuştur.
Organik Kuru Kayısı – Besin Değerleri (100 g için)
Enerji: 265 kcal
Toplam Yağ: 0,4 g
Doymuş Yağ: 0 g
Karbonhidrat: 59,1 g
Diyet Lifi: 8,1 g
Protein: 3 g
Tuz: 5 mg
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.