Alerjenler koyu harf ile belirtilmiştir. Fındık, badem, yer fıstığı, susam, antep fıstığı, ceviz ve süt ürünleri içeren ürünler ile aynı hatta paketlenmiştir.
Hindistan cevizi sütü tozu nedir? Hindistan cevizinin yaklaşık %89’u doymuş yağlardan oluşur ve bundan dolayı kalorisi yüksektir. İçerisindeki karbonhidrat ve protein, yağa göre daha azdır. Hindistan cevizi, yağın sindirilmesine yardımcı olan manganez ve kalp ve kemik sağlığı için önemli olan bakır açısından zengindir. Hindistan cevizinin içerdiği yağlar enerji üretimi ve kullanımı için kullanılan orta zincirli yağ asitleridir (MCT). Hindistan cevizi sütü ise, vegan, bitkisel ve son zamanlarda popülerleşmiş bir inek sütü alternatifidir. Olgunlaşmış hindistan cevizlerinin etinden elde edilir. İnek sütüne göre, hindistan cevizi sütünün çok daha yoğun, kremamsı bir kıvamı vardır. Hindistan cevizi sütünün doğal olarak yüksek bir yağ oranı vardır ve kalorisinin %93’ü, MCT’ler de dahil, yağdan gelir. MCT’ler kilo vermeyi kolaylaştırır ve metabolizmayı hızlandırmaya yardımcı olur. Aynı zamanda keton ve enerji üretimini arttırdıklarından dolayı direkt olarak harcanan enerjinin yağdan yakılmasını sağlarlar (1). Hindistan cevizi sütü aynı zamanda selenyum, bakır, manganez, demir ve magnezyum bakımından da zengindir. Bunların yanı sıra hindistan cevizi içerdiği laurik asit sayesinde vücütta virüs ve bakteriye karşı direnci arttırır ve enflamasyonları önler, ağızda oluşan problemler de buna dahildir.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.