Nohutları bir gece önceden suya koyunuz. Mümkünse bekletme suyunun içerisine 1 kahve fincanı yoğurt suyu veya kefir ilave ediniz.
Sabah bekletme suyunu değiştirip tazelenmiş su içerisinde 3-4 saat daha bekletiniz. Ardından dilediğiniz miktarda su ile pişirme işlemine geçebilirsiniz.
Akşamdan suya koyduğunuz tüm bakliyatlarda bu yöntemi uygulayabilirsiniz.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.